Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua sähkö-, automaatio- ja kylmätekniikan saralta. Asiakaskuntamme koostuu lähinnä yrityksistä sekä julkisen puolen sektorista. Lisäksi toteutamme talotekniikkaa myös kotitalouksille. Palveluiden laajuus vaihtelee projekteittain ja asiakkaidemme tarpeen mukaisesti kertaluontoisista huolto- tai korjaustöistä koko talotekniikan elinkaaren ajan kestävään suunnittelu-, asennus- ja huoltosuhteeseen. Alla on lueteltu esimerkkejä tuottamistamme palveluista eri talotekniikan aloilla, sekä millaisiin kohteisiin erilaisia ratkaisuja on toteutettu.

Valitse palvelu

Kylmätekniikan saralta suurin asiakaskuntamme koostuu hotelli- ja ravintola-alan kylmätekniikan suunnittelu-, asennus- ja huoltotöistä. Toimimme myös paikallisena Toshiba-kylmälaitteiden myyjäliikkeenä. Kylmätekniikan huoltojen suhteen meillä on kuitenkin valmiudet huoltaa merkkiä kuin merkkiä.

RAKENNUSTENJÄÄHDYTYS

Olemme toteuttaneet monipuolisesti rakennusten jäähdytysratkaisuja IV-jäähdytyksen osalta erilaisiin liike-, yritys- ja teollisuuden toimitiloihin. IV-jäähdytysratkaisuja olemme tehneet myös tilakohtaisia sekä koko kiinteistön kattavia jäähdytysjärjestelmiä

KYLMIÖT JA PAKASTEHUONEET

Toteutamme kokonaisvaltaisia kylmiö- ja kylmähuoneratkaisuja useisiin eri hotelli- ja ravintola-alan kohteisiin sekä lisäksi myös erilaisiin teollisuuden kylmätiloihin.

SUURTALOUSKYLMÄLAITTEET

Olemme suunnitelleet, asentaneet sekä huoltaneet erilaisia suurtalouden kylmälaitteita lähinnä julkisen puolen hankkeina isoihin eineskeittiöihin, kuten kouluihin ja vanhainkoteihin.

VEDENJÄÄHDYTTIMET

Vedenjäähdytttimien osalta huollamme, kunnostamme sekä ylläpidämme kaikenkokoisia vedenjäähdyttimiä. Olemme toteuttaneet vedenjäähdyttimiä suurien liikerakennuksien ilmanvaihtojärjestelmiin. Meiltä saa myös tarvittaessa täysin uusia vedenjäähdyttimiä.

KERROSTALOJEN YHTEISKYLMIÖT

Huollamme ja kunnostamme myös asunto-osakeyhtiöiden sekä pientalojen erillisiä kylmähuoneita.

SUUNNITTELU, ASENNUS JA HUOLTO

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti erilaisia kylmäjärjestelmistä. Palveluihimme kuuluu koko kylmätekniikan elinkaaren kirjo: aina suunnittelutyöstä asennukseen sekä laitejärjestelmien huolto- ja korjaustöihin. Teemme kylmätekniikan huoltoja niin sanottuna monimerkkihuoltona, eli emme ole sitoutuneet mihinkään tiettyyn merkkiin.

SÄHKÖSUUNNITTELU

Teemme perusteellisen sähkösuunnitelman kohteen tarpeet huomioon ottaen. Olemme tehneet paljon erilaisia sähkösuunnitelmia eri tyyppisiin kohteisiin, kuten liiketiloihin, teollisuushalleihin sekä julkisen sektorin kohteisiin.

SÄHKÖURAKOINTI

Toteutamme suunnitelman mukaisen sähköurakoinnin alusta loppuun ammattitaidolla ja asiantuntijuudella. Sähköurakointikohteina teemme paljon omakotitalojen, liiketilojen, teollisuushallien sekä julkisen sektorin tilojen sähköurakoita. Meillä on Tukesin hyväksymä S2-pätevyys.

HUOLTO

Teemme erilaisia huolto- ja korjaustöitä kaikenlaiselle sähkötekniikalle. Huollamme ja korjaamme ammattitaidolla isompien kohteiden lisäksi myös pienempiä kohteita. Olipa kyseessä siis teollisuushallin tai liikekiinteistön huoltotyö, niin huollamme kohteen kuin kohteen kuntoon.

VALAISURATKAISUT

Valaisuratkaisujen suhteen pystymme suunnittelemaan kokonaisvaltaiset valaistukset niin omakotitaloihin kuin isoihin teollisuushalleihinkin. Puustelli-keittiöiden kanssa teemme myös erilaisia tilavalaistusratkaisuja.

KOTIAUTOMAATIO

Kotiautomaation osalta toimimme Ouman-automaation paikallisena edustajana. Kotiautomaatiossa kohteina ovat erityisesti erilaiset kaukolämmöllä toimivat asunto-osakeyhtiöt, joissa lämmönjako toimii automaatiotekniikalla.

RAKENNUSAUTOMAATIO

Rakennusautomaation osalta toimimme tiiviissä yhteistyössä Siemensin kanssa, jonka kautta saamme paljon suuria alihankintatöitä mm. Turvatekniikkaa sekä turvateknisiä järjestelmiä. Lisäksi olemme toteuttaneet paljon kokonaisvaltaisia liikerakennusten automaatiojärjestelmiä. Esimerkkikohteena: Kaikki Kajaanin kaupungin automaatiojärjestelmien kunnostustyöt.